Op zoek naar

Kermisfreak.nl werkt hard aan verbetering van de website. Heb jij leuke video's en ben je bereid deze beschikbaar te stellen Klik dan op onderstaande link en deel jou video.

http://www.kermisfreak.nl/p/kermisvideo-delen.html

Een video mag onder de volgende voorwaarden worden geplaatst

1. Je/U beschikt over een duidelijke video van goede kwaliteit

2. U video mag door ons worden voorzien van de Kermisfreak intro

3. De video bevat geen auteursrechtelijk beschermde content die in strijd is met het beleid dat YouTube hieraan hanteert. (Indien dit wel het geval is vermeld dit dan duidelijk vooraf wij zullen dan proberen de video te bewerken naar toegestane content)

4. Video's waar scheldwoorden in voort komen die beledigend kunnen zijn voor andere bezoekers van onze website kunnen wij niet plaatsen.

5. Vermeld duidelijk bij het delen van jouw Kermisvideo de url/YouTube kanaal zodat wij de afzender onder de video kunnen vermelden in de vorm van tekst.


Kermisfreak.nl doet zijn/haar best om van deze website een leuke/overzichtelijke website te maken waar Kermis Fanaten hun hard kunnen ophalen door het plaatsen van video's, jingles, informatie etc..

Op dit moment zaijn wij hard op zoek naar de volgende dingen

1. Jingle - Opgepast de Beugels gaan sluiten
2 Kermis Jingles vanaf de jaren 90 tot nu
3. Onride video van de BreakDance no1 (Hoefnagels) Tijdens de Najaarskermis te Nijmegen 2016
4. Video's van de kermis in Leiden tijdens Leidens Ontzet 2016

Heeft u deze jingles en wilt u deze delen op Kermisfreak.nl ?
Mail dan naar kermisfreak@findu.nl
Let op ! Bij constatering van Spam,Virussen, Trojans, Malware zijn wij genoodzaakt hier actie op te ondernemen in de vorm van u e mail adres definitief te blokkeren. Dit betekend dat u vanaf heden niet meer met het gebruikte e mail adres een e-mail kunt versturen naar Kermisfreak.nl

U bijdrage helpt om van Kermisfreak.nl een nog leukere en overzichtelijkere website te maken. Gezien het team van kermisfreak.nl maar op één plaats te gelijk aanwezig kan zijn kunnen wij niet aan iedere vraag voldoen helaas. Wij doen ons best zoveel mogelijk eigen gemaakt materiaal te plaatsen.